Erkende ERV-er

Een erkende ERV-therapeut is in het bezit van een diploma Enkelzijdig Relaties Verbeteren en houdt deze kennis en vaardigheden op peil door deel te nemen aan ERV-inspiratiedagen.

Naam ERV-er sinds Praktijk Plaats
Claudie
van Ginneken
2009 Anachroon Therapie Arnhem
Sylvia Fleurkens 2017 De Prisma Broekhuizenvorst
Rien Bouma 2017 Werk- en activiteitencentrum De Lange Jaap Den Helder
Liesbeth
van Vondelen
2017 POH-GGZ Utrecht
Sabrina
van den Ende
2018 Columbus, Ontdek Jezelf Rothem
Alexandra van Eenennaam 2018 Keerpunt Hypnotherapie en Counseling Alpen aan de Rijn
Thea
van Kortenhof
2019 Praktijk Lemniscaat Nijmegen
Thea Binneweg 2019 POH-GGZ Annen
Araceli Thomas 2020 Studio Wondervol Utrecht
Genia van Hout 2020 Praktijk Heelwording Uden
John Vaasen 2020 Alom Complementaire GGZ Geleen
Jolanda
van der Pol
2021 Jolanda van der Pol Coaching Zaandam en Amsterdam
Kasper Haaijer 2021 Praktijk Kasper Haaijer Breda
Edith Eeltink 2022 E.E. te E. Hypnotherapie & Coaching Edam
Annouska Arens 2022 Hypno Yera Eindhoven
Ghislaine Jonker 2022 Your Happiness Amsterdam
Elise Heerings 2023 Hypnotherapeute Heerings Eindhoven
Leonie Dijkhuizen 2023 HypnoDenHaag Den Haag
Mariëlle Nijsten 2024 Academic Counselor TU Delft
Kim Teeuwen 2024 Kim Teeuwen Therapie & Coaching Tegelen

Benader je een erkende ERV-er? Dan ben je in goede en deskundige handen voor professionele begeleiding bij het verbeteren van je relaties. Ook als het gaat om partnerrelaties, vriendschappen, gezinsrelaties, werkrelaties, familierelaties of andere relaties.

Want zij hebben na hun basisopleiding als hulpverlener de jaaropleiding Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV gevolgd. Zo hebben zij zowel een degelijke psychologische basis als een grondige therapeutische vaardigheid opgebouwd met het verbeteren van verschillende soorten relaties vanuit één kant.

Een erkende ERV-er staat voor kwaliteit

Opleiding tot ERV-er

Kies je voor een erkende ERV-er, dan kies je voor een goed opgeleide professional. De opleiding Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV is namelijk een bijscholing van een jaar op HBO-niveau.

Tijdens deze opleiding heeft de ERV-er geleerd zowel plotseling verstoorde relaties als langdurig verstoorde relaties ingrijpend te verbeteren vanuit één persoon. Bovendien kan de ERV-er cliënten helpen hun zelfbeleving te veranderen, waardoor hun relaties gemakkelijker, liefdevoller en prettiger kunnen worden.

Eigen ervaring

Iedere ERV-er heeft de methodiek niet alleen in theorie maar ook in praktijk aangeleerd. Hij of zij heeft het effect van de methode ook zelf uitgebreid aan den lijve ervaren. Want ook ERV-ers zijn mensen met relaties, net zoals wij allemaal. Doordat de ERV-er zelf heeft ervaren hoe spannend het kan zijn om aan je relaties en je zelfbeeld te sleutelen, heeft hij zijn inlevingsvermogen en compassie vergroot.

Een erkende ERV-er staat voor kwaliteit

Bijscholing

Doordat deze ERV-ers van tijd tot tijd bijscholing volgen op het vakgebied van Eenzijdig Relaties Verbeteren, zijn ze goed op de hoogte. Daardoor houden ze hun kennis en vaardigheden op peil. Bovendien zijn de ERV-ers lid van de ERV-groep. Daarmee wisselen ze hun deskundigheid, adviezen en praktijkervaringen uit. Op die manier worden ze steeds beter in hun vak.

Kopstudie

De opleiding Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV is een kopstudie. De erkende ERV-er heeft dus al een opleiding gevolgd in het behandelen of begeleiden van mensen, voordat hij deze jaaropleiding volgt. Daardoor heeft elke erkende ERV-er een specifieke basis. De achtergrond van de ERV-ers loopt dan ook uiteen. Kies daarom niet alleen op basis van de plaats degene die jou gaat helpen je relaties te verbeteren, maar kies voor een ERV-er die past bij jou en je hulpvraag.