Hypnotherapeutisch Delenwerk

Persoonlijkheidsdelen in trance

Hypnotherapeutisch Delenwerk

Persoonlijkheidsdelen in trance

In deze 3-daagse training leer je de finesses van het werken met persoonlijkheidsdelen in trance.

Voor wie?

Zowel beginnende hypnotherapeuten zijn welkom, als ook ervaren vakmensen die hun kennis en vaardigheid verder willen aanscherpen.

Ook de hypnotherapeut met zeer veel ervaring zal tijdens deze training aan haar trekken komen. Tijdens de praktijkonderdelen kun je zelf eens als cliënt verschillende interventies ervaren en ontdekken hoe je collega-therapeuten in praktijk te werk gaan bij delenwerk. Ook scherp je je vaardigheden verder aan en kun je werkwijzen uitproberen die anders zijn dan wat jij inmiddels in je vingers hebt. De demonstraties van verschillende technieken om te werken met persoonlijkheidsdelen in trance leveren je nieuwe ideeën, inspiratie en bewoordingen, die je direct voor je eigen cliënten kunt gaan inzetten.

Wat levert deze bijscholing over persoonlijkheidsdelen in trance me op?

 • Met zelfvertrouwen en plezier werken met verschillende hypnotherapeutische interventies die gebruik maken van persoonlijkheidsdelen;
 • Begrip van obsessieve-compulsieve stoornissen, dissociatieve stoornissen, stemmen horen en somatisch symptoomstoornissen. En de mogelijkheden voor hypnotherapeutische behandeling hiervan, zodat je ontspannen en met kennis van zaken aan de slag kunt met deze cliënten en methodieken;
 • 18 Bijscholingspunten voor de volledige training zijn toegekend door NBVH.

“Met een nare keelontsteking kwam ik bij Claudie. Vanuit de overtuiging dat de ontsteking veroorzaakt werd door het maken van verkeerde keuzes die emotionele problemen gaven, wilde ik weten wat ik niet goed deed. Welke keuze, welke ontkenning zat mij zo vreselijk in de weg dat ik er angina van kreeg?

De vraag die ik bij Claudie neerlegde was: Word ik ziek van het regelmatige daten en de tot nu telkens daaropvolgende teleurstelling dat de man die ik zoek er niet bij zit?

Met deze vraag ging ik de sessie in. Claudie stelde voor met persoonlijkheidsdelen in trance te werken.

Ik nam plaats op de 1e stoel en begon meteen te lachen…. Mijn keelontsteking had helemaal niets te maken met het daten! Dit ging over de dochter van mijn ex-vriend. Zij kwam in het kader van gezinshereniging naar Nederland en zou de dochter van zijn nieuwe vrouw worden. De ontmoeting, waar ik naar had uitgezien maar ook nerveus voor was geweest, was door ziekte van haar uitgesteld tot een later tijdstip.

Ik voelde me na afloop erg prettig, opgelucht en vrij. De keelontsteking vond ik niet erg meer maar bijna een bewijs van de omvang van onze liefde en ben het rustig gaan uitzieken.

Nu nog moet ik glimlachen bij de herinnering hoe verbaasd ik was dat ik totaal op het verkeerde spoor had gezeten en hoe voor de hand liggend het was dat de komst van “mijn” dochter zorgde voor grote emotionele spanning.”

– Cliënt

“Claudies training pakt en laat je niet meer los !!”

Gerard Groenen

“Claudie is a very clear thinking woman with humor and creativity.

She understands the principles of human psychological change. Surely she knows how to help people to regain their maximum potential in a gentle way. She has sophistication and elegance in her work.

I would send friends and family members to her as a hypnotherapist.”

Lucas Derks

Programma Hypnotherapeutisch delenwerk – Persoonlijkheidsdelen in trance

 • 1e dag: Hypnotherapeutisch binnengaan van een lichaamsdeel & Werken met een ziektedeel
 • 2e dag: Werken met contrastdelen & Werken met het transtemporeel zelf
 • 3e dag: Werken met kinesthetische persoonlijkheidsdelen & Werken met een vergadering van deelpersoonlijkheden

Ik leer werken met persoonlijkheidsdelen in trance. Wat krijg ik nog meer?

 • Heerlijke dag(en) op een prettige locatie met inspirerende collega’s, echt even weg van je dagelijkse drukte;
 • Uitstekende verzorging met drankjes, nootjes, bessen, patisserie en en een lekkere salade voor bij je lunch, omdat een training ook een verwendag mag zijn;
 • Handleidingen van alle geleerde technieken, zodat je het voor altijd op papier hebt.

De trainer

Deze training is ontwikkeld en wordt verzorgd door Claudie van Ginneken op verzoek van haar studenten. In deze bijscholingen brengt zij haar deskundigheid op het gebied van hypnotherapie samen met haar achtergrond in de onderwijskunde.

Data en locatie

Deze bijscholing vindt plaats op

 • zaterdag 6 januari 2024 Binnengaan van een lichaamsdeel & Werken met een ziektedeel
 • zaterdag 3 februari 2024 Werken met kinesthetische persoonlijkheidsdelen & Werken met een vergadering van deelpersoonlijkheden
 • zaterdag 6 april 2024 Werken met contrastdelen & Werken met het transtemporeel zelf

in de trainingslocatie in Arnhem Zuid, vlakbij de A50 en bij treinstation Arnhem Zuid.

De trainingsdagen zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

Benodigde vooropleiding

Deze bijscholing over het werken met persoonlijkheidsdelen in trance is alleen geschikt voor deelnemers met een gedegen kennis en vaardigheid op het gebied van hypnotherapie. Als je beschikt over een diploma Hypnotherapie op tenminste HBO-niveau of een opleiding daartoe volgt, kun je je aanmelden.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk per losse dag of voor de volledige 3-daagse.
Het tarief bedraagt per trainingsdag €197 excl. BTW of voor de volledige training €497 excl. BTW.

Persoonlijkheidsdelen in trance hypnotherapie