Trainingsdag Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®️

Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren in deze 1-daagse training.

Voor toegewijde coaches, begeleiders en therapeuten die degelijke interventies willen leren om hun cliënten te helpen relaties te verbeteren vanuit één kant.

Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren

Heb je ook cliënten die zich onzeker voelen, die piekeren, die angstig zijn, die problemen hebben met anderen, op wat voor manier dan ook? Denkt je cliënt dat hij zijn hulpvraag niet kan oplossen zonder medewerking van die ander? Of heb je wel eens cliënten die vastlopen, telkens terugvallen of ervan overtuigd zijn dat hun pogingen gedoemd zijn te mislukken, omdat ze weinig steun krijgen van hun omgeving?

Dit komt doordat IEDERE hulpvraag te maken heeft met de relaties van je cliënt. Cliënten voelen zich daardoor vaak afhankelijk en onmachtig om voorgenomen veranderingen echt door te voeren.

ERV is inzetbaar bij vrijwel iedere casus

In veel relaties is het immers niet mogelijk of wenselijk samen het probleem te bespreken. Het gevolg is negativiteit. Je cliënt wordt moe en verliest zijn focus, ook wanneer de persoon in kwestie niet in de buurt is. Het gaat ten koste van zijn fitheid en levenslust. Zijn concentratie en zelfwaardering verminderen en hij raakt in een neergaande spiraal.

Dit hoeft niet zo te zijn. Je kunt je cliënt helpen elke relatie te verbeteren! Jij kunt voor hem de weg naar een ontspannen, prettige relatie open leggen. Zonder dat de ander binnen die relatie iets hoeft te doen. Zonder dat ze het daarover samen hoeven te hebben!

In deze trainingsdag maak je kennis met de liefdevolle technieken van Eenzijdig Relaties Verbeteren ERV®️, waarmee dit allemaal mogelijk wordt. De technieken onderscheiden zich door de liefhebbende manier waarop ze mensen ondersteunen. Ze helpen cliënten bij het vergroten van hun compassie en zelfcompassie, waardoor op gevoelsniveau blijvende verbeteringen plaats kunnen vinden.

Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren in deze laagdrempelige training van één dag, die je direct inzetbare tools oplevert.

Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren

Wat de training je kan opleveren:

 •  Cliënten behalen resultaten waardoor ze aangenaam verrast worden, zodat ze graag bij je terug komen
 • Enthousiaste cliënten en lovende aanbevelingen, waardoor je praktijk succesvoller wordt
 •  Integere interventies die je cliënt uitnodigen aan hun deel van de oplossing te werken, zodat je zelfs kunt werken met cliënten met hevige weerstand
 • Een unieke werkwijze vanuit compassie en verbinding, zodat je meer voldoening krijgt van je werk
 • Je verbetert je eigen relaties, waardoor je ook in je privéleven gelukkiger wordt

‘Het is een fijne andere manier om met cliënten te werken. Het heeft meerwaarde om met mensen op een snelle manier verandering te maken of inzicht te geven.’

‘Ik kan ERV voor heel veel cliënten inzetten. Het is heel breed toepasbaar! Het breidt echt mijn gereedschapskist uit.’

– Alexandra van  Eenennaam

Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren Alexandra van E

Wat houdt de training in?

Bij de trainingsdag Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren ontvang je:

 • Een dag vol verrassende inspiratie, zodat je enthousiast wordt om aan de slag te gaan
 • Een praktische nieuwe interventie die je direct kunt gaan toepassen
 • Een heerlijke lunch, drankjes en versnaperingen
 • Een prettige, sfeervolle omgeving, waardoor je even helemaal los kunt zijn van je alledaagse beslommeringen
 • Inspirerende deelnemers met wie je ervaringen, ideeën en herkenning kunt uitwisselen
 • Het werkboek Workshop Leer Enkelzijdig Relaties Verbeteren zodat je het geleerde altijd terug kunt vinden
Trainer Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren

Deze training van Acute Sense wordt door de deelnemers beoordeeld met gemiddeld een

8,4

Over Claudie van Ginneken

Claudie heeft sinds 1993 ervaring opgedaan als trainer. Ze heeft diverse trainingen en opleidingen ontwikkeld en trainers en docenten opgeleid. Zij is als docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten. Vanaf 2009 heeft zij zich als hypnotherapeut, Sociaal Panorama-consulent en NLP-er toegelegd op therapeutische behandeling en coaching. En zij ontwikkelde de methode voor eenzijdige relatietherapie: Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®️. Hiermee hielp zij vele cliënten enkelzijdig uiteenlopende relaties te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan relaties met levenspartners, familieleden, collega’s, klanten, kinderen en met overleden dierbaren.

Vanaf 2017 draagt zij deze methode uit naar andere therapeuten, coaches en begeleiders. Daardoor kan ook jij je ontwikkelen tot beoefenaar Eenzijdig Relaties Verbeteren.

Corona-voorzorgsmaatregelen

De trainingsruimte is een zaal van maar liefst ruim 100 m2 met een uitstekend ventilatiesysteem dat continu verse lucht vanaf buiten bovenlangs inblaast. Sanitair en contactpunten worden meerdere keren per dag gereinigd. Afstand houden is heel gemakkelijk gedurende de gehele dag, ook tijdens de lunch.

Mocht je verkouden zijn, dan kun je eventueel van afstand meekijken en -luisteren via Skype.

Je kunt erop rekenen dat de training doorgaat, wat er ook gebeurt!

Accreditatie

Deze training Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV® is als erkende bijscholing onder meer geaccrediteerd door de St. Nederlandse Registratie Opleidingen in integrale en complementaire zorg (SNRO), de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). Meer weten over accreditatie? Neem dan even contact op.

De investering voor deelname aan deze training bedraagt €197 excl. BTW. Voor vroege inschrijvers is het aanbiedingstarief van kracht. Je kunt al meedoen voor €147 excl. BTW.

Wil je zeker zijn van een plekje? Schrijf je dan nu in.

De trainingsdag Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren vindt plaats op:

zaterdag 10 september 2022

 in Arnhem    

De trainingslocatie bevindt zich op 5 min. lopen vanaf treinstation Arnhem Presikhaaf en 10 autominuten vanaf de A12 (gratis parkeren op het terrein). De trainingsruimte is per trap bereikbaar. Hulphonden zijn welkom.

De groepen worden bewust klein gehouden, zodat er veel rust, veiligheid en persoonlijke aandacht is. Het aantal beschikbare plaatsen is daardoor beperkt.

Ervaringen