Zelfvertrouwen als ondernemer met coachtraject Staan & Opvallen

Zelfvertrouwen als ondernemer is de bron van je enthousiasme en succes.

 • Kun jij goed leven van je inkomen als coach of therapeut?
 • Wil je het beste voor je cliënten en ook tijd voor jezelf hebben?
 • Beleef je plezier en gemak bij het presenteren van je praktijk?

Van vallen en opstaan naar Staan & Opvallen in een jaar

Staan & Opvallen: Creëer de praktijk van je dromen

Dit kan Staan & Opvallen je opleveren:

 • Meer zelfvertrouwen als ondernemer en plezier in het zichtbaar maken van je praktijk.
 • Het beste resultaat voor je cliënten terwijl jij aan jezelf toekomt.
 • De cliënten die bij je passen en die voor jouw diensten op waarde weten te schatten.
 • Financiële stabiliteit zonder meer uren te maken.
 • Een mind-set waarmee het helpen van anderen hand-in-hand gaat met geld verdienen. Daardoor kun je energiek en gelukkig je werk doen. En dat trekt succes aan!

Staan & Opvallen geeft zelfvertrouwen als ondernemer

Dit traject maakt slim gebruik van verschillende communicatiemiddelen. Op deze manier word je intensief persoonlijk ondersteund met een minimum aan druk op je agenda.

Naast de VIP-ochtend houden we op afstand doorlopend contact, zoveel als jij wilt. Je houdt je agenda intussen vrij voor de afspraken met je klanten.

Voor wie

 • Praktijkhouders die hun praktijk gaan op- of uitbouwen
 • Ervaren coaches en therapeuten die beter willen kunnen bestaan van hun onderneming
  of meer vrije tijd willen
 • Therapeuten en coaches die niet graag in de schijnwerpers staan en wel vindbaar willen zijn
 • ZZP-ers die hun praktijk met gemak, plezier en zelfvertrouwen willen kunnen presenteren

Dit houdt Staan & Opvallen in:

 • Kick-start call voor een vliegende start
 • Jaar lang intensieve persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van je zichtbaarheid, je praktijk en je zelfwaardering.
 • Doorlopende praktijkopdrachten waarmee je stap-voor-stap je praktijk uitbouwt, zodat het aan het eind van het jaar staat als een huis.
 • Wekelijks feedback op de inspanningsdoelen die je jezelf stelt. Hierdoor leer je jezelf steeds beter coachen.
 • VIP-ochtend voor ontdekken van jouw persoonlijke signature system voor je praktijk en het ontwikkelen van jouw zelfvertrouwen als ondernemer. Ook kunnen we werken aan het opheffen van jouw onbewuste blokkades. Als jij dat wilt, maken we daarbij gebruik van hypnose.
 • Maandelijks een individuele coachingsessie via Skype waarin je al je vragen, ervaringen en overwegingen kunt inbrengen.
 • Gedurende het gehele traject de zekerheid van emergency coaching in een veilige digitale omgeving, zoveel als nodig .
 • Telefonische autonomiesessie na afloop van het programma, om je te ondersteunen bij de overgang naar het zelfstandig je succes laten doorgroeien.

De mensen die jij kunt helpen verdienen het

Je zou zo graag een bloeiende praktijk hebben, waarin de mensen voor wie jij het verschil kunt maken je weten te vinden. Een onderneming die goed loopt en waarmee je als vanzelf omzet genereert door te doen wat je het allerliefste doet: anderen helpen.

Je levert goede kwaliteit en je bent bereid je volledig in te zetten. Dan verdien je het dat je diensten bekendheid krijgen. Die zichtbaarheid verdien jij niet alleen, dat ben je ook verplicht aan al die mensen die jij zou kunnen helpen. Daarvoor is het nodig zelfvertrouwen als ondernemer te ervaren.

Wellicht heb je al vaker geprobeerd om je duidelijker te profileren: professioneel en met gebruik van nieuwe technieken. Misschien heb je al van alles geprobeerd om meer cliënten te krijgen, andere diensten aan te bieden of meer omzet te behalen. Toch blijft het moeizaam en krijg je twijfels. Je wordt moe, onzeker en verliest je drive als ondernemer. Dit overkomt heel veel praktijkhouders.

Staan en Opvallen voor zelfvertrouwen als ondernemer
Staan en Opvallen voor zelfvertrouwen als ondernemer

Zichtbaar worden met de middelen die je al voor handen hebt

Staan & Opvallen biedt je intensieve persoonlijke begeleiding bij het opbouwen van je zichtbaarheid en je zelfvertrouwen als ondernemer. Niet door ingewikkelde techniek of grote projecten. Maar eenvoudig, met de middelen die je heel gemakkelijk kunt inzetten. We houden het simpel en doeltreffend. Je gaat vanaf dag 1 heel concreet met je eigen praktijk aan de slag. Daarnaast krijg je tijdens de VIP-ochtend de mogelijkheid ook de onbewuste gevoelens en gedachten over jezelf en je praktijk te herprogrammeren. Hiervoor kunnen we gebruik maken van hypnotherapie of Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®.

Daardoor kun je eindelijk echt stappen zetten, doelgericht en effectief, zonder dat je terugvalt in onzekerheid.

Je onbewuste bepaalt wat je doet

Je kunt allerlei handige trainingen over praktijkvoering en marketing volgen, en toch lukt het vaak niet. Dit komt doordat wat je doet, denkt en voelt voor 95% wordt bepaald door je onbewuste. Alle kennis en goede voornemens ten spijt heeft je onbewuste het laatste woord. En zolang jouw onbewuste blokkades blijven bestaan, is het vrijwel onbegonnen werk om je zelfvertrouwen als ondernemer te vergroten.

Gedurende het traject kun jij niet alleen veel kennis en vaardigheid opdoen op het gebied van praktijkvoering als dienstverlener. Bovendien kun je je zelfvertrouwen als ondernemer opbouwen en je onbewuste belemmerende ideeën over je praktijk veranderen. Op die manier kom je echt tot je recht. Je bent immers een waardevolle professional! Bij het opbouwen van je kennis, je vaardigheden, je compassie en je praktijk word je intensief begeleid. Dat doe ik steeds persoonlijk. Geen assistenten of hulpcoaches.

Niet alleen de vaardigheden maar ook het zelfvertrouwen als ondernemer

Al snel begin je heel concreet met het opbouwen van een netwerk van potentiële cliënten en leer je hoe je jezelf motiveert en bemoedigt. Ook krijg je persoonlijke ondersteuning bij het maken van keuzes en het doorhakken van knopen. Je wordt doorlopend gestimuleerd om aan te pakken en aangemoedigd om het beste in jezelf naar boven te laten komen. En je leert de mind-set aan die je nodig hebt om met vertrouwen te ondernemen. Bovenal leer je jezelf op waarde te schatten. Daardoor wordt het ronduit leuk om jezelf en jouw waardevolle diensten te laten zien aan de wereld.

Speciaal voor jouw zelfvertrouwen als praktijkhouder

Staan & Opvallen onderscheidt zich door de zeer uitgebreide individuele aandacht en het ontmantelen van belemmerende onbewuste overtuigingen over je ondernemerschap (desgewenst met hypnotherapie). Ik zal je persoonlijk begeleiden bij het ontwikkelen van jouw unieke aanbod aan diensten, een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen als ondernemer en je voortdurend bemoedigen en activeren. Zo werk je week na week effectief aan je persoonlijke en zakelijke succes.

Laat jezelf en je praktijk opbloeien!

Ervaringen

Over Claudie

Claudie is gecertificeerd hypnotherapeut en docent hypnotherapie en Eenzijdig Relaties Verbeteren. Ze heeft tientallen jaren ervaring opgedaan als coach, trainer en ontwikkelaar van opleidingen. Sinds 2005 heeft zij zich toegelegd op het combineren van therapeutische behandeling en intensieve coaching. Op basis van haar expertise en de ervaring met talloze cliënten ontwikkelde ze de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®.  

Zij heeft een goedlopende praktijk voor hypnotherapie en Eenzijdig Relaties Verbeteren en zij verzorgt trainingen voor coaches en therapeuten, zowel in opdracht van andere instituten als in eigen beheer.

Het zelfvertrouwen als ondernemer is haar niet zomaar komen aanwaaien. Ze heeft zelf gestoeid met de paradox tussen mensen willen helpen en geld verdienen. In de loop van jaren heeft ze de juiste mindset gevonden en de kennis en vaardigheid verworven om een onderneming op gepaste wijze zichtbaar te maken.

Compassie, persoonlijke aandacht en integriteit zijn haar kernwaarden. Haar deskundigheid wordt onder meer erkend door de NBVH, het CPION, het RBCZ, de SCAG en de LVPW.

Business coaching voor zelfvertrouwen als ondernemer

Ervaar de voldoening van een goedlopende praktijk

in jouw persoonlijke stijl

met Staan & Opvallen

Wil jij ook met zelfvertrouwen als ondernemer je inkomen verdienen?

Dan is Staan & Opvallen echt iets voor jou.

Al voor je het traject hebt afgerond, kun je deze investering ruimschoots terugverdienen. Je kunt namelijk steeds beter gaan staan voor je diensten. Zo krijg je de klanten die jouw hulp op waarde weten te schatten.

Met gemak en plezier!

Ik ga ervoor! Jij ook?
Laat het me weten. Stuur me gelijk een vrijblijvend bericht!

Met hartelijke groet,

Claudie van Ginneken