VIP-ochtend Staan en Opvallen

Leer in 1 ochtend Staan en Opvallen met je praktijk

Staan en Opvallen helpt je die stappen te zetten die jouw praktijk met gemak succesvoller maken:

  • Wil je meer inkomen of meer cliënten als praktijkhouder?
  • Met meer voldoening werken en meer mensen kunnen helpen?
  • En bovendien plezier en gemak bij het presenteren van je praktijk?

Van vallen en opstaan naar Staan en Opvallen

Als je goed bent in je vak, betekent dat nog niet dat je goed kunt bestaan van je praktijk. Veel deskundige counselors, uitstekende therapeuten en gedreven coaches worstelen namelijk met een te lage omzet.

Voor een goed draaiende praktijk is het nodig dat je weet hoe je jouw diensten kunt presenteren en verkopen. Daarover is ontzettend veel informatie te vinden op internet, die het allemaal niet duidelijker maakt en elkaar vaak tegenspreekt.

Misschien herken je dit bijvoorbeeld wel. Af en toe probeer je wel eens iets – een artikel of een advertentie bijvoorbeeld. Soms levert dat even iets op, soms ook niet. Je doet je best niet ontmoedigd te raken. Kortom: het blijft vallen en weer opstaan en verder gaan.

Het kan ook anders! In deze privétraining van 1 ochtend leer je zichtbaarder te worden als professional en maak je kennis met 3 verschillende manieren om meer te gaan verdienen zonder meer te werken. Geen theorieën of ingewikkelde plannen, maar simpelweg die stappen zetten, die je heel gemakkelijk kunt uitvoeren met wat je nu al in huis hebt.

Nuchter, eenvoudig en doelgericht

business coaching voor therapeuten

Voor wie is Staan en Opvallen?

De training Staan en Opvallen is voor iedereen die een eigen praktijk heeft of wil beginnen, en die graag beter wil kunnen bestaan van zijn praktijk.

Ben je al redelijk onderlegd op het gebied van marketing en sales? Dan is deze training minder geschikt voor jou. Informeer dan naar het jaarprogramma Staan en Opvallen.

Dit kan deze VIP-ochtend je opleveren:

  • Meer zichtbaarheid van je praktijk, meer cliënten en/of meer omzet
  • Zin om je praktijk en je diensten aan de wereld te tonen, enthousiast, met zelfvertrouwen en bovendien plezier
  • Een mind-set waarmee het helpen van anderen hand-in-hand gaat met geld verdienen, zodat je kunt genieten van je werk – en dat trekt succes aan.

In dit dagdeel gaan we aan de slag met je zelfbeeld als ondernemer, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt op dit punt. Je gaat ervaren dat geld verdienen mag. Je bent toch immers een professional?

Geen opdringerige verkoopacties

Leer hoe je de zichtbaarheid van je praktijk kunt vergroten op een manier die voor jou gepast voelt. Vanuit respect. Uitnodigend. Er zijn tal van mogelijkheden om op een positieve manier potentiële cliënten kennis te laten maken met wat jij ze te bieden hebt.

Tijdens deze training passeren tal van mogelijkheden de revu, zodat jij de manieren kunt kiezen die jou aanspreken. We kijken welke middelen je nu al gebruikt, en hoe je die zo eenvoudig mogelijk in kunt zetten.

Je leert welke keuzes belangrijk zijn om in een vroeg stadium te maken en welke keuzes je altijd later nog kunt maken als je praktijk groeit.

Als ik inschrijf, wat krijg ik dan?

  • Onverdeelde aandacht tijdens de stimulerende en bemoedigende online VIP-ochtend, waardoor je zin krijgt om aan de slag te gaan
  • Korte praktijkscan vooraf om te inventariseren wat je al doet aan zichtbaarheid en welke zichtbaarheidsmogelijkheden voor jou voor het grijpen liggen
  • Syllabus met waardevolle informatie en tips, waarmee je direct aan de slag kunt
  • Persoonlijk 3-maandenplan dat we tijdens deze dag samen opstellen, zodat je precies weet welke acties jij op korte termijn met gemak kunt uitvoeren om je praktijk te laten opbloeien

Veel voorkomende principes uit marketing en sales worden globaal uitgelegd, zodat je gaat begrijpen hoe succesvolle anderen te werk gaan.

Ook maak je kennis met verschillende manieren om meer omzet te genereren. Misschien wil je meer cliënten, maar het is ook mogelijk dat je veel cliënten hebt en toch niet genoeg verdient. Of je wilt minder uren maken en toch evenveel blijven verdienen. En het kan ook dat je meer kwaliteit wilt leveren door je cliënten meer tijd en aandacht te gunnen, zodat iedereen erop vooruit gaat.

Aan het eind van deze ochtend beschik je over veel nieuwe kennis en vaardigheid waardoor je je persoonlijke keuze kunt maken uit de verschillende manieren van aanpak.

Jouw toekomstige cliënten verdienen het

Wat eerdere deelnemers vinden:

Waarom Eenzijdig Relaties Verbeteren

Ga Staan en Opvallen!

Je tijd is te waardevol om nog te blijven wachten.

Blijf je voorlopig onder een steen zitten, of is het jouw tijd om te gaan staan en opvallen?

Over Claudie

Claudie heeft een succesvolle therapeutische praktijk voor kinderen en volwassenen. Ze is niet alleen therapeut, maar ze leidt ook therapeuten op. Bovendien heeft ze tientallen jaren ervaring opgedaan als coach, trainer en ontwikkelaar van opleidingen.

Die bloeiende praktijk is haar niet komen aanwaaien. Als alleenstaand ouder van 3 kinderen heeft zelf geworsteld met de combinatie van werk en privé. Daarnaast droeg ze de mantelzorg voor haar moeder.

Uit eigen ervaring weet ze hoe lastig het kan zijn mensen te willen helpen en tegelijk daar ook je boterham mee te verdienen voor jezelf en je gezin. Het lijkt soms niet kies geld te verdienen aan de problemen van mensen.

Maar alleen als je eraan verdient, kun je je professioneel blijven inzetten voor al die mensen. Winst maken is een must. Zeker als je gezin volledig financieel afhankelijk is van jouw inkomen.

Daarom was ze zelf genoodzaakt te gaan Staan en Opvallen. Toen ze eenmaal ging staan voor haar praktijk vroegen andere praktijkhouders haar om hun te helpen net zo succesvol te worden.

Compassie, persoonlijke aandacht en integriteit zijn haar kernwaarden. Haar deskundigheid als opleider wordt onder meer erkend door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC), de Landelijke Vereniging van Psychosociaal Werkenden (LVPW) en het CPION.

Laat jezelf en je praktijk opbloeien!

Investering Staan en Opvallen

De VIP-ochtend Staan en Opvallen kost je ongeveer één dag werk en €497 excl. BTW. Dit heb je binnen de kortste keren terugverdiend doordat je praktijk succesvoller wordt!

Deze leuke en bemoedigende privétraining vindt plaats via videobellen.

Datum

Schrijf je gerust direct in. We kiezen in goed overleg een geschikte datum.