Claudie van Ginneken docent hypnotherapie en ERV
Hypnotherapeut en ERV-therapeut
Claudie van Ginneken is docent in hart en nieren
Elegant - beschaafd - zorgvuldig.

Claudie van Ginneken is docent en therapeut in hart en nieren. Ze is taalkundig vaardig (vind ik fijn!) en heeft gevoel voor humor dat ze inzet in haar trainingen en in de behandeling. Zo werkt ze gedegen en professioneel. Dichtbij, maar met fijne professionele distantie. Liefdevol.

Als iemand zou vragen of ik nog een leerzame, inspirerende, leuke en goed verzorgde scholing/training zou weten: ga naar Claudie van Ginneken, docent, therapeut en mens met vakkennis en warmte! Als docent-therapeut combineert zij kennis, theoretisch én praktisch, aan goed aan te leren technieken. Er is voldoende tijd en ruimte voor oefening én online coachingsuren en groepstraining. Alles is zorgvuldig vormgegeven en liefdevol uitgedacht.

Haar doel is: diepgaand verandering op gang kunnen brengen bij haar cliënten. Op een ogenschijnlijk simpele manier kom je erachter hoe de technieken zorgen voor een hele rugzak aan mogelijkheden.

‘Simplicity is the art of design’ gaat hier zeker op! Haar werkwijze is eenvoudig, luchtig en geeft direct verlichting voor de cliënt.

Lees hier meer over Claudie