Het traject helpt me mijn praktijk verder uitbouwen door de structuur die het me geeft aan de hand van weekrapportages en wekelijkse feedback op mijn inspanningen en planning. Door de informatie die ik periodiek ontvang krijg ik nieuwe inzichten. Zo weet ik welke dingen ik het beste als eerste kan aanpakken en wat ik beter op een later moment kan doen.

Ik vind het prettig om te kunnen sparren, en waardeer ook de aanmoediging die Claudie geeft in de mails en online coach calls.

Praktijk verder uitbouwen

Mijn agenda zit de 2 weken na mijn vakantie al helemaal vol. Het is een aanrader als men serieus aan de slag wil met een praktijk.

En de bonus is dat Claudie én in het therapeutenvak zit én heel gestructureerd is. Met name dat laatste heb ik nodig. 😉 En dat eerste zorgt ervoor dat ze beter begrijpt waar ik mee bezig ben.

– Linda Buelens

Vraag een vrijblijvend gesprek aan over wat jij met het jaartraject Staan & Opvallen kunt bereiken.

 

 

 

“You don’t have to go alone.” Dit is echt ontzorgen voor therapeuten.

Lekker praktisch tjak tjak afhandelen en afvinken.

 

Deze basis Sociaal Panorama geeft verhelderende inzichten.

Heel mooie technieken om te gebruiken in je praktijk, vooral in relatie met anderen maar ook met jezelf (voor cliënten).

Met veel kennis, kunde en ervaring onderwezen en heel duidelijke uitleg.

De 2-daagse Basistraining is een degelijke kennismaking Sociaal Panorama – goed onderbouwd en zorgvuldig uitgewerkt.

Met Staan & Opvallen is het rustig, betrouwbaar en gestaag werken aan je praktijk op basis van een goed onderbouwde aanpak.

Claudie stimuleert, houdt je bij de les en heeft een warme en steunende belangstelling voor de voortgang van het proces.

Mijn praktijk bloeide al, en met Claudie heb ik geleerd om het aanbod uit te bouwen naar een specifiekere aanpak.

Dank je wel voor het steunen bij het gaan Staan. En opvallen.’

– Monique Rosier, Le Cabinet

Meer omzet en meer werkplezier.

Het is gemakkelijk geworden om mijn Happy Couple Trainingen aan te bieden en ervoor te gaan staan. Dat had ik zonder Staan & Opvallen niet voor elkaar gekregen.”

– Monique Rosier, relatietherapeut

 

Vandaag weer een gesprek met Claudie van Ginneken die me een jaar lang onder haar hoede heeft. Het heeft mijn kijk op marketing en acquisitie en het belang ervan voor mijn bedrijf veranderd. Ik vind het nog steeds lastig maar heb wel een vorm gevonden van marketing die bij mij past.”

“Mijn ideeën over marketing voor mijn praktijk zijn echt veranderd. Ik begrijp nu wat belangrijk is om tijd aan te besteden. Door het Jaartraject Staan & Opvallen staat mijn bedrijf nu nog stevig overeind ondanks de crisis.”

– Karin Cornet, YuMatter

 

Ze is steeds bereikbaar voor mij en ik kan over alle beslissingen ruggespraak plegen. Dat maakt het starten van mijn eigen praktijk een stuk minder stressvol.

De contactmomenten zijn voor mij een broodnodige stimulans om actief te blijven in het werven van cliënten.

Ik krijg steeds meer vertrouwen in het opzetten van een professionele praktijk en hoe dat te doen.

Ondanks dat het op dit moment (halverwege het traject) nog niet geleid heeft tot een toestroom van cliënten, ben ik blij dat ik het traject in gegaan ben. Het geeft mij veel steun en inzicht en daardoor ook vertrouwen bij het starten van mijn praktijk en voor de toekomst van mijn onderneming.’

– Marian, fysiotherapeut

Lees over het Staan & Opvallen Jaartraject

She understands the principles of psychological change in humans.

She knows how to help people to regain their maximum potential in a gentle way.  She has sophistication and elegance in her work.

I would send friends and family members to her as a therapist.’

– Lucas Derks, specialist in NLP

Over de Sociaal Panorama Basistraining