Opleiding Sociaal Panorama

Training Sociaal Panorama Basistraining

De Sociaal Panorama Basistraining is een korte opleiding Sociaal Panorama. In 2 dagen leer je de belangrijkste basistechnieken van de NLP-methodiek Sociaal Panorama.

Deze tweedaagse is een afgeronde, geaccrediteerde training, waarmee je direct praktisch aan de slag kunt.

Opleiding Sociaal Panorama

“Ik had wat videootjes gezien van Sociaal Panorama. En ik dacht: Daar wil ik meer van weten.

Ik had mezelf georiënteerd op wat voor opleiding Sociaal Panorama er wordt gegeven. Toen kwam ik hier uit.

Ik heb de website bekeken, heb de inhoud bekeken, heb nog eens gebeld met de organisatie om te kijken hoe de training in elkaar zat. Toen dacht ik: dat ga ik doen, dat ziet er goed uit.

Daar heb ik geen spijt van gehad. Het was echt geweldig.

Ik had wel al wat ervaring opgedaan vanuit mezelf, door over Sociaal Panorama te lezen en wat filmpjes te kijken, maar dat geeft natuurlijk niet een heel brede basis. Die basis is nu een stuk breder geworden. Ik voel me nu prettig bij de technieken die ik wil toepassen. Ik voel meer zelfvertrouwen.

Dat is natuurlijk belangrijk naar cliënten toe, dat je dingen toepast en kunt gebruiken waarbij je jezelf ook goed voelt. En dat je het idee hebt van als ik dit toepas, dan werkt het ook en kan ik dat op een veilige en goede manier gebruiken.

Het bevestigde wat ik eigenlijk al wist, namelijk dat het ontzettend krachtige technieken zijn om mensen te helpen om verder te komen. De kracht zit hem in dat het niet alleen effectief is, maar dat het ook snel werkt. Daar houd ik wel van. Ik houd van korte interventies die effectief zijn, die mensen begrijpen en waardoor mensen niet 5 of 6 keer terug bij je moeten komen maar gewoon snel geholpen worden.

In deze opleiding Sociaal Panorama leer je dat goed in de vingers te krijgen. Ik ben zeer tevreden.”

– Johan Bénard

 

Lees meer over de tweedaagse Sociaal Panorama Basistraining.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *